Links Se nedenfor

ALSPOLSER.DK

Se sitet her

SØNDERJYSK NÅR DET ER BEDST

I over 50 år har Als pølser, i daglig tale også Hørup Pølser, fremstillet pølser og charcuterivarer af den bedste, sønderjyske kvalitet. Og traditionen i familien går endnu længere tilbage.

Gennem alle årene har vi værnet om fagligt håndværk og ved hjælp af råvarer af høj kvalitet skabt en serie unikke produkter. Als Pølser er kendt i hele landet for den gode smag, og de forhandles ligeledes landet over via et net af eksklusive forhandlere.

I dag har Peter og Lilian Petersen ansvaret for at videreføre den gode kvalitet bag Als Pølser. Det gør de ved at værne om de gamle opskrifter, som er udviklet med omhu gennem generationer, og ved at skabe nye produkter, som giver det traditionelle sortiment en ekstra dimension.

DANISHOUTDOOR.DK

Se sitet her

Rygeovn, bålsted, æblepresser, udelegetøj og friluftsudstyr, bålmad, røgning, mostpresning, udeleg og friluftsliv - vi har udstyr til det hele og giver gerne et godt råd med på vejen.

Hvis du f.eks. overvejer en rygeovn/røgeovn kan du læse om valg af rygeovn under tips og tricks.

VADEHAVSLAM.DK

Se sitet her 

Lammekød fra Vadehavslam, opdrættet i Nationalpark Vadehavet. Det salte og mineralholdige græs giver en kraftig og god smag.

Lammene sælges slagtede som halve og hele lam. Et lam vejer ca. 25 kg slagtet.

En gang om måneden leverer vi derudover specielle parteringer som sælges alene, uden køb af et helt lam er nødvendigt.

Herunder følgende parteringer: Lammekøller, lammerygge, lammekoteletter, lammefars og lammebov.