Handelsbetingelser

Fireplace:
Leveres usamlet med komplet boltesæt, plader risteholder og rist.
Normalt skal der påregnes ca. 30 min. til at samle den.

Priser:
Alle priser er i danske kroner og inkl. moms.

Bestilling:
Udfyld bestillingsformularen og tryk på "Send ordre".
Når vi modtager bestillingen sender vi en faktura.

Betaling:
Betaling skal være foretaget inden levering kan finde sted. Bankoverførsel på konto reg. nr. 7956, konto nr. 0000240087, eller MobilePay på 40196565. Ved bankoverførsel skal ordrenr. påføres indbetalingen. Varen sendes når beløbet er indgået på vores konto.

Levering:
Ordre på over kr. 3000,- leveres fragtfrit. Under kr. 3000,- er fragten kr. 400,-
Varer til udlandet leveres efter nærmere aftale om fragtomkostninger.

Butikskøb:
Varerne kan afhentes i butikken på Kirkevej 32, 5464 Brenderup. - inden for normal åbningstid, som er mandag til torsdag til kl. 16.00, og fredag til kl. 12.00 - eller efter aftale. Her kan der betales med kontanter og med Visa/Dankort.

Institutionskøb med EAN nummer:
Vi kan udføre EAN fakturering hvis bestillingen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Efter at varen er afsendt fremsendes EAN faktura. Husk at oplyse EAN nr. samt kontaktperson.

Leveringstid:
Alle varer er normalt på lager til omgående levering. Skulle en vare være udsolgt oplyses det ved bestillingen sammen med oplysning om forventet leveringstid.

Reklamationer og returret:
Der er 14 dages returret på Fireplace og tilbehør, såfremt det returneres ubrugt og uden skader.
Derud over er der 1 års garanti på materialefejl og brud der opstår ved normalt brug, samt 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Er der skader på de modtagne varer skal der straks reklameres til fragtmand eller kurerfirma som har forestået udbringningen. Tag evt. et billede og send til os og vi hjælper gerne med at løse problemet.

Rust:
Overfladerust vil typisk forekomme på Fireplace. Ønsker man at undgå rust kan delene behandles med syrefri olie. Overtrækscoveret beskytter Fireplace mod snavs og fugt og forlænger levetiden.
Faktisk bliver en Fireplace kønnere med tiden, når den får et rustet overflade og dermed falder ind i de naturlige omgivelser!